Accés i protocols COVID

Accés als partits pels pares i públic en general. Actualització 31/08/2021. Consideracions a tenir en compte:

 1. Els pavellons només acolliran públic en competicions oficials i partits amistosos. Les famílies i acompanyants han de romandre a la grada i en cap cas poden accedir al terreny de joc.
 2. S’habilitarà una zona d’accés directe pel públic a la grada de la instal.lació.
 3. Es disposarà de gel hidroalcohòlic pels usuaris a l’entrada i sortida de la instal·lació.
 4. A la grada s’hauran de mantenir com a mínim dos seients de separació entre els assistents que no formin part d’un mateix grup bombolla o nucli familiar.
 5. Les persones del públic no es podran treure en cap moment la mascareta. Nota: la mascareta ha de ser homologada i ha d’estar sempre col·locada tapant nas i boca.
 6. Hi haurà servei de BAR. No es permet però ni menjar ni beure a l’interior de les instal·lacions. Per fer-ho caldrà sortir a fora del pavelló.
 7. Capacitat d’aforament. Pavelló Castell d’en Planes – Sala 1: 70% d’aforament (màxim 1400) persones. Pavelló Castell d’en Planes – Sala 2: màxim 86 persones (66 equip local i 20 equip visitant).
 8. Per entrar al recinte com a públic és OBLIGATORI haver omplert prèviament el formulari de «Reserva prèvia» i «Declaració responsable» que podreu trobar en els següents enllaços:
02/10/2021 – Matí – Pavelló Castell d’en Planes
02/10/2021 – Tarda – Pavelló Castell d’en Planes
Amb el suport de:

Un cop completat el formulari REBREU un CORREU ELECTRÒNIC de CONFORMITAT que haureu d’ensenyar a l’ENTRADA DEL PAVELLÓ. No cal imprimir cap document. Si no el trobeu reviseu la vostra carpeta de correu no desitjat. Us recordem que aquesta declaració responsable és d’ÚS INDIVIDUAL i l’han d’omplir tant adults com menors d’edat.

NOTA IMPORTANT: Aquests protocols poden anar variant en funció de l’evolució de la pandèmia i de les indicacions de les autoritats sanitàries i de l’Ajuntament de Vic.

Accés als entrenaments i partits per part dels jugadors:

 1. Es demana als esportistes que vinguin equipats de casa i a punt per la pràctica esportiva.
 2. Es facilitarà un vestidor a cada recinte per aquells esportistes que de manera excepcional necessitin canviar-se de roba, només com a canviador i amb un aforament limitat.
 3. Les motxiles i objectes personals hauran d’anar amb l’esportista i quedar a la zona de banqueta durant l’activitat.
 4. Els esportistes no podran utilitzar els vestidors després de la pràctica esportiva per dutxar-se.