Protocols COVID – 09/10/2020

Accés als partits pels pares i públic en general. Actualització 09/10/2020. Consideracions a tenir en compte:

 1. Els pavellons només acolliran públic en competicions oficials o partits amistosos. Les famílies i acompanyants han de romandre a la grada i en cap cas poden accedir al terreny de joc.
 2. S’habilitarà una zona d’accés directe pel públic a la grada de la instal.lació.
 3. Es disposarà de gel hidroalcohòlic pels usuaris a l’entrada i sortida de la instal·lació.
 4. S’habilitarà una zona de la graderia destinada als aficionats de l’equip local i una zona diferent pels aficionats de l’equip visitant.
 5. Les persones del públic no es podran treure la mascareta.
 6. Capacitat d’aforament: 50%
 7. Per entrar al recinte és imprescindible haver omplert prèviament el formulari de la «Declaració responsable» al que podreu accedir des d’AQUÍ o través del següent codi QR:

Un cop completat el formulari REBREU un CORREU ELECTRÒNIC de CONFORMITAT que haureu d’ensenyar a l’ENTRADA DEL PAVELLÓ. No cal imprimir cap document. Si no el trobeu reviseu la vostra carpeta de correu no desitjat. Us recordem que aquesta declaració responsable és d’ÚS INDIVIDUAL i l’han d’omplir tan adults com menors d’edat.

NOTA IMPORTANT: Aquests protocols poden anar variant en funció de l’evolució de la pandèmia i de les indicacions de les autoritats sanitàries i de l’Ajuntament de Vic.

Accés als entrenaments per part dels jugadors:

 1. Es demana als esportistes que vinguin equipats de casa i a punt per la pràctica esportiva.
 2. Es facilitarà un vestidor a cada recinte per aquells esportistes que de manera excepcional necessitin canviar-se de roba, només com a canviador i amb un aforament limitat.
 3. Les motxiles i objectes personals hauran d’anar amb l’esportista i quedar a la zona de banqueta durant l’activitat.
 4. Els esportistes no poden utilitzar els vestidors després de la pràctica esportiva per dutxar-se.
 5. Només es permetrà la possibilitat de dutxar-se als equips visitants amb esportistes majors de 16 anys (a partir de la categoria júnior), sempre i quan aquests equips siguin de fora de la comarca d’Osona.